Hei!
Idag har jeg vært på kino med en av bestevenninnene mine, Iben. Vi så som dere sikkert skjønner, Jørgen + Anne = sant. Den var kjempe søt. Har sett den før, da. Men jeg andbefaler den veldig! Noen andre enn meg som har sett den??

Vel, nå skal jeg spise opp resten av lørdagsgodtet mitt og kanskje sette på en film. God påske alle sammen!

MEMbo♥ Mari ♥
Hei nå sitter jeg og Mathilde foran tv' en og ser på en veldig morsom film. Vi har popkorn, brus og smågodt som vi koser oss med. Jeg tenkte at jeg bare skulle legge ut et lite innlegg om hva vi gjør. Det var engentlig ikke noe mere. Ha en videre fin lørdagskveld. <33
 
HER KOMMER ET VELDIG FRISTENDE BILDE://Google

Q: Ble du fristet?  Hva syntes du om bildet?♥  :o)
Q: Hva gjør du i kveld?  Er du med noen?♥      :o)

MEMbo♥Mari♥
Hallo <3
Har sitter på pc'en veldig lenge nå. Imorgen skal hele 6.trinn synge for hele skolen på en sånn meglersamling. Vi skal synge to sanger. "The One I Love" av R.E.M og "Venn" av Diverse Artister. Så vi beynner en halv time tidligere enn det vi egentlig gjør. Ja, det blir sikkert kjempe gøy!

Fredag:
Var jeg først på sang hos Christina. Etter det dro jeg hjem, så lurte Mari og Iben på om jeg ville bli med ut, og selvfølgelig ville det! Så vi var på en lekeplass og på 7-eleven. Etter det sov jeg og Mari hos Iben. Veldig koselig ♥


Der sov jeeg ♥

Det var det eneste bildet jeg tok når jeg og Mari sov hos Iben, eller, tok fler, men er ikke sikker på om de vil at jeg skal legge ut absoulutt alle :-)

Lørdag:
Sto vi opp kjempe tidlig og var på mobilen og sånt. Etter en stund satt vi oss foran tv'en og så: Under samme tak. Veldig fun ♥ Så spiste vi frokost, og fant ut av vi ville på Ingierstrand ved Oslofjorden sammen med faren til Iben. Der hadde vi piknik (?). Og tok veldig mange bilder. Når vi kom hjem dro vi til et kjøpesenter og rusla rundt der. Det var gøy ♥ Etter det sov jeg og Iben hos Mari ♥ Så, så vi på "Letters to Juliet" virkelig en kjempe bra film, andbefales!


Drikker kakao vet'uu ♥


Mari høyt der oppe ♥


Iben og Mari ♥Søndag:
Vi våkna opp ♥ Og skulle se Under samme tak, men vi hadde glemt og stille klokka, så det ble ikke noe av! Men vi satt litt og så på Tv, spiste frokost og bare var sammen. Så dro vi på kino og så Amors Baller sammen med Emilie. Kjempe bra og morsom film! andbefales på det sterkeste ♥

Her kommer sangene vi skal synge imorgen:

 


Venn - Diverse Artister ♥


 

 


The One I Love - R.E.M.

Ble akkurat ferdig med engelsk innlevering til imorgen og samfunsfag oppgave om middelalderen! ♥♥ Elsker lekser altså <3

Fanny og Anette - forever in my ♥

Q: Hva gjorde du i helga?

MEMbo♥ Mathilde♥
Hei alle sammen i dag var hele MEMbo på kino og så AmorsBaller.
Det var en veldig kul film og som også har fått veldig god kritikk!
Dere har sikkert sett mye reklame om den, og dere bør absolutt
Se denne filmen. Det er jo veldig hyggelig å dra på kino med venner
En sen Søndagskveld!
Jeg får desverre ikke lagt inn noen bilder fra i dag, jeg blogger fra ipaden skjønner dere så det er problemer med å laste opp bilder.
MEMbo♥ Emilie♥
Hallo!
Idag skal vi feire bursdagen vår! Jeg og Emilieee ♥♥ Igår hentet vi AnSo ♥  hun sover nå, da. skjønner henne godt, hadde gjort det selv. men det er sånn med meg, at viss jeg legger meg seint, så våkner jeg tidlig, og omvendt :) vel, kl. 10 skal jeg ta en dusj. og viss AnSo ♥ våkner før, kanskje vi bare snikkisnakker litt ... !

vel, nå begynner jeg og bli litt trøtt igjen! men jeg gleder meg sykt til bursdagen! vi skal ta med kamera, så det her blir kjempe gøy!


♥♥♥♥♥

Q: Hva skal du idag?

MEMbo♥ Mathilde♥
when I wake up in the morning, and my heart beats, think of all my friends and how lucky I am living among such wonderful people. who always supports me, is there for me when I need it and understand me for the stupid day. I'm so glad that I grew up here where I live. if not, I had not had the friends I have here, that is the best in the world! without friends have certainly not me a life. I feel very sorry for all those who have no friends, no you can tell all your secrets to, no you can laugh with, no one you can rely on, no one can take your hand when you really need it. if you know of someone who does not have friends that you meet about. each week, be friends with them, ask if they want to be part of something. although it does not work like that, it can actually save a life from going to the ground! So, I will. if I see someone who has no friends, I will go over to the (m) and ask if the person (s) will take on anything. think and have a life without friends, then? they think I'm really sorry!

    
        
weheartit ! <3


// http://loveanso.blogg.no
Meg og AnSo <3  !  Et godt eksempel på at jeg har verdens bestevenner !

(finner ikke kamera, så det er derfor det ikke er flerre bilder med venner på)

Brukte nesten over en time på og skrive det her, så jeg håper noen leser det ! <3
(det kan hende det blir litt skrivfeil, siden jeg brukte Google Oversetter ;)

Q:
Hva synes du om det jeg skrev?

MEMbo♥ Mathilde♥
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010


K a t e g o r i e r


 • » Besøk
 • » Blogg
 • » Diverse
 • » Ferie
 • » Fest
 • » Film
 • » Hverdag
 • » Innkjøp
 • » Musikk
 • » Outfits
 • » Skole
 • » Sporsmalsrundre
 • » Spørsmålsrunde
 • » Venner
 • » VS


 • L i n k e r


  blogg.no
  Få din egen blogg!
  Om oss

  D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits